Vyhledávání


nejbližší akce

 

 

(klikněte pro zvětšení)

Je čas na trochu novinek!

09.11.2010 13:33

Zas je co psát, no není to skvělé..?? Bar byl protáhnut do konce, kde byla dodělána "klapka", můžete se s chutí opírat :) Pod bar byly umístěny tolikrát propírané háčky na kabelky apod, doufejme ke spokojenosti všech slečen. V tomto týdnu by měl dorazit zbytek aparatury, takže klub bude již plně vybaven vším potřebným, a i něčím navíc! Další novinkou je rozšíření nabízeného sortimentu o Nachos, předehřáté z speciálního stroje spolu s sýrovou, či pálivou omáčkou...

Tento pátek nás čeká koncert ve stylu punku vzoru  77' jako součást tour kapely Punk Floid k jejich nové desce Underground! Jako support se představí the Fialky a the Seegers! V sobotu pak zas trochu elektra na akci s názvem Joint beat - Techno, Minimal, BreakBeat, Dub Step, DnB, Liquid, přijďte protančit střevíce!

 

 

Příští pátek 19.11. se koná již tradiční hluko-narozeninová párty, akce pod hlavičkou FastumHell vol. 4 aka tRendypárty 24.!! Opravdu nabitý line-up doplněný i o přednášku alerta.cz... Veškeré info o akci, psaní o kapelách apod najdeš zde. Blíží se i první fotbálkový turnaj!! Konkrétně v sobotu 20.11. Ceny jsou lákavé a pro první 3 místa!! K tomu djs, mno co víc si přát??